Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Жовті жилети Гройсмана: попіаритись на дітях і забути

Школярі молодших класів, так і не побачили світловідбивальних жилетів Гройсмана до початку навчального року.

Нагадаємо, колишній прем’єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв під час зустрічі з українськими родинами, на якій обговорили програми "Чужих дітей не буває" та "Відповідальне Батьківство", що до 1 вересня учнів 1-4 класів забезпечать світловідбивальними жилетами у рамках програми з попередження дорожньо-транспортного травматизму.

"З 1 вересня кожному учню 1-4 класів даруємо спеціальний світловідбивний жилет. Це безпека для дитини як учасника дорожнього руху. Жилет зроблено з якісних матеріалів, він індивідуальний для кожного. Закликаю батьків: слідкуйте, щоб дитинка йшла в школу і зі школи в цьому жилеті, – заявив Володимир Гройсман.

Як повідомила в коментарі Гал-інфо директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій, в школи Львівщини, до початку 2019 навчального року, світловідбивальні жилети не надходили.

"Ми нічого не отримували. Я мушу з'ясувати цю ситуацію", - повідомила Любомира Мандзій.

Також Гал-інфо поцікавилось ситуацією з жилетами в начальника управління освіти Львівської міської ради Зоряни Довганик.

"Не маємо ми таких жилетів. Ми від держави нічого не отримували", -  зазначила Довганик.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, сьогодні стало відомо, що Директорка департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій переходить на нову роботу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ