Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Жидачівський паперовий комбінат відновлює роботу

На Жидачівському целюлозно-паперовому комбінаті відновлюють виробництво. Вперше на два роки, з часу зупинки заводу, працівники почали отримувати зарплату. Зокрема, у п’ятницю, 23 грудня, комбінат виплатив аванс за грудень.

Про це розповів керуючий санацією ПАТ "Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат" Олександр Рудницький, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Згідно із планом санації, затвердженого судом, на підприємстві розпочалась робота з відновлення виробничого процесу, - зазначив Олександр Рудницький. - Загалом відновлення виробництва продукції у повному обсязі розрахованого на 5 місяців. І ми очікуємо, що вже у квітні 2017-го Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат знову запрацює".

Нагадаємо, що Господарський суд Львівської області у серпні 2016 року ухвалив рішення про введення процедури санації ПАТ "Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат". А у листопаді суд вже виніс рішення про затвердження плану санації комбінату, що дозволить поновити виробничу діяльність та зберегти цілісний майновий комплекс підприємства.

Довідка.

ПАТ "Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат" займається виробництвом паперу, картону, гофрованих паперу, а також паперової та картонної тари.

У жовтні 2014 року на підприємстві було згорнуто виробничий процес, а понад 800 його працівників залишилися без роботи. Це було одним із найгостріших проблемних питань соціально-економічного розвитку району.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ