Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Знання на Різдво: надсучасне обладнання надійшло до навчальних закладів Львівщини

33 навчальних заклади Львівщини отримали у подарунок цифрові лабораторії, інтерактивні панелі та дидактичні набори від компанії ENSOF у партнерстві з компанією EdPro
1/3

Зокрема, йдеться про 33 планшети Einstein від компанії ENSOF, кожен з яких є справжньою окремою цифровою лабораторією (Einstein ™), яка включає у себе цілий цифровий вимірювальний комплекс з реєстратором даних LabMate+, який є легким, бездротовим реєстратором даних нового типу, оснащеним 6-ю вбудованими датчиками (частоти серцевих скорочень, вологості, освітленості, УФ-випромінювання, тиску, температури), які найчастіше використовуються в навчальній програмі, також до нього можна підключати до 4 зовнішніх датчиків одночасно. Комплекс дозволяє проводити велику кількість різноманітних шкільних дослідів, перетворюючи звичайний комп'ютер, планшет чи смартфон у повноцінну цифрову природничо-наукову лабораторію.

Також компанією ENSOF було передано до шкіл та професійно-технічних закладів 90 дидактичних наборів, які також допомагають у навчальному процесі не лише учням, а й вчителям. Це унікально підібраний набір обладнання, який включає в себе усе необхідне для виконання лабораторних робіт з природничих дисциплін. 

1/3

До поставки, окрім дидактичних наборів, увійшли 24 набори Amperia, які дозволяють проводити лабораторні та демонстраційні роботи з курсу електрики та магнетизму у навчальних закладах.

Ці набори були поставлені компанією ENSOF у партнерстві із компанією EdPro. Рішенням від компанії EdPro також  оснастили 33 навчальні заклади інтерактивними панелями із програмним комплексом mozaBook, які значно спрощують та роблять цікавішим процес навчання 

Вартість усього поставленого обладнання склала понад 18 мільйонів гривень.

Приладами та матеріалами будуть оснащені 14 шкіл  та 19 професійно-технічних закладів у Львові та області.  

1/2
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ