Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Знайшли мертвим народного депутата Антона Полякова

Сьогодні, 8 жовтня, до поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим нардепа із політичної групи "За майбутнє" Антона Полякова.
Антон Поляков

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП у Києві, у Telegram-каналах нардепа Дмитра Разумкова та речниці фракції "Слуга народу" Юлії Палійчук.

Це сталося приблизно о 3 годині ночі в Дніпровському районі Києва.

Оперативний черговий, як вказано, негайно скерував на місце події слідчо-оперативну групу та інші профільні служби.

“Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть”, — зазначили правоохоронці.

УНН стало відомо, що патрульна поліція о другій ночі на вулиці Березняківській зупинила автомобіль таксі за порушення ПДР.

Водій таксі пояснив, що кілька хвилин тому взяв клієнта у Дарницькому районі столиці. Клієнт, яки і був нардеп Поляков, перебував на задньому сидінні авто. Йому було зле.

Поліція зупинила автомобіль швидкої, що проїздив повз. Медики почали надавати невідкладну медичну допомогу, але близько третьої ночі констатували смерть пацієнта. Відомо, що перед смертю його нудило.

Наразі на місці події, як зазначається, поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Так, наразі на місці події працюють слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія та судово-медичний експерт.

“Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті”, — додали у столичній поліції.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою “Природна смерть”. Тривають слідчі дії.

Що відомо про нардепа Антона Полякова?

У 2019 році обраний депутатом 9 скликання по 206 округу (Чернігівська область) від партії “Слуга народу” як безпартійний.

Вже 15 листопада 2019 року був виключений з фракції "Слуга народу" у Верховній Раді. До червня 2020 року був позафракційним. Поляков назвав це рішення політичною розправою.

2 вересня 2020 року невідомі в Києві напали на нардепа Антона Полякова.

21 вересня 2020 року партія “За майбутнє” висунула Антона Полякова на посаду Чернігівського міського голови.

На виборах президента України 2019 року був довіреною особою кандидата у Володимира Зеленського по ТВО №205 (м. Чернігів).

З 2016 року - голова громадської організації “Український центр протидії злочинності та корупції”, співзасновником та екс-головою якого є народний депутат, обраний за списком “Слуги народу” Сергій Гривко. 

У 2010 році зареєстрував торговельну марку “Підрахуй”, цю ж назву має один з його магазинів. 

У 2004 році закінчив Чернігівський колегіум.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ