Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

«Золотим Гербом міста Львова» нагородили Божика, Василика та Лиля

Сьогодні, 7 травня, під час урочистих зборів з нагоди 760-річчя Львова міський голова Андрій Садовий відзначив «Золотим Гербом міста Львова» львів’янам, які своєю працею та активною громадянською позицією довели відданість Львову та Україні.

Відзнаку «Золотий Герб міста Львова» за сумлінну працю, високий професіоналізм, видатні досягнення, що сприяли утвердженню іміджу м. Львова та України на державному і міжнародному рівнях та з нагоди Дня міста Львова отримав  скрипаль-віртуоз, композитор Олександр Божик.

Також відзнакою за вагомий внесок у збереження мистецької традиції, високий рівень професійної майстерності, підготовку нового покоління митців та з нагоди Дня міста Львова народно художника України, професора, завідувача кафедри сакрального мистецтва Львівської національної академії мистецтв Романа Василика.

За збереження історичних цінностей, промоцію міста, розробку ексклюзивних туристичних  маршрутів та з нагоди Дня міста Львова «Золотим Гербом» нагороджено також  кандидата історичних наук, львовознавця  Ігоря Лиля.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ