Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Поранених десантників у Львові нагородили «Ювілейними монети ім. Короля Д. Галицького»

Фото: Олександр Мазуренко.
Фото: Олександр Мазуренко.
1/2
Сьогодні, 7 травня, з нагоди 760-річчя Львова під час Урочистих зборів міський голова Львова Андрій Садовий вручив відзнаки «Ювілейні монети ім. Короля Данила Галицького» важкопораненим в зоні АТО учасникам бойових дій. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Нагороди вручили демобілізованим військовослужбовцям 80-ої аеромобільної бригади, які отримали важкі поранення під час участі у бойових діях на сході України. Нагородили отримали: Микола Грицайчук, Володимир Барбарич, Дмитро Савон та Руслан Панезьоров.

Додамо, що окрім монет, десантники також отримали від міста виплати у розмірі по 10 тис. грн кожному.

Також «Ювілейними монети ім. Короля Д. Галицького»  нагородили і юних львів’янам, які стали переможцям олімпіад та наукових конкурсів.

Нагороди отримали: учениця Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при ЛНУ імені І. Франка, переможниця численних всеукраїнських та міжнародних олімпіад, переможниця олімпіади з математики Київського Міжнародного фізико-математичного фестивалю Олександра Тумак; учениця 11 класу Львівського технологічного ліцею, за науково-дослідницьку діяльність еколого-природничого спрямування на інженерному рівні, переможниця Всеукраїнської учнівської предметної олімпіади з екології, за здобуття права представляти Україну на Міжнародній олімпіаді щодо вирішення актуальних проблем людства з інженерної екології у Тбілісі Єлизавета Подкопаєва та учень 11-А класу НВК "Школа-гімназія "Сихівська", переможець всеукраїнського науково-технічного конкурсу IntelЕко Україна 2016, учасник Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму Андрій Рабець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ