Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Зранку по Львову працювало 97 одиниць снігоочисної техніки, - мерія

Станом на ранок 12 лютого по місту працювало 97 одиниць снігоприбиральної техніки, ще 1 машина були на чергуванні. Для посипання вулиць використано 356 м куб піскосуміші та 16 тонн реагентів і солі. Всі комунальні служби продовжують працювати. Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Я об'їхала місто з 6 години ранку, і можу сказати, що місто прибрано добре. Магістралі дуже добре розчищені, і зараз прибираємо внутріквартальні дороги. Галицький район з поліцією перекриває невеличкі вулички і буде вивозити сніг, Сихівський район перекриває вул. Липову Алею і теж буде вивозити сніг, патрулі будуть працювати також — залучено 6 патрулів: будемо чистити магістральні і внутріквартальні дороги, будуть працювати евакуатори. Працівники управляючих компаній обходять зараз і дивляться, де є бурулі і нависання снігу, і обгороджують ці місця, і потім будуть їх збивати. Вночі працювали відповідальні від всіх районних адміністрацій і департаменту.

Сьогодні транспорт виїжджає в режимі вихідного дня: 60% приватного транспорту і 100% транспорту «АТП-1″. Трамваї теж курсують в режимі вихідного дня. Проблем з виїздом громадського транспорту немає», — прокоментувала Ірина Маруняк, заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ