Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зупинку на пл.Соборній зроблять доступною: трамваї тимчасово змінять кінцеву зупинку

У Львові відремонтують та зроблять доступною трамвайну зупинку на площі Соборній. Зокрема, щоб забезпечити безбар’єрність посадки/ висадки для пасажирів, посадковий майданчик підвищать до рівня першої сходинки трамваїв. Також там облаштують тактильні смуги.

Про це повідомили в ЛМР. 

«Облаштовувати зупинку розпочнемо у понеділок, 29 липня. Триватимуть роботи орієнтовно один місяць», - зазначив заступник керівника управління безпеки та вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка.

За інформацією Галицької районної адміністрації, вартість робіт складе орієнтовно 230 тис. грн.

На час ремонтних робіт кінцева зупинка трамваїв №3 та №8  з пл. Соборної буде перенесена поруч - на існуючі зупинки «Шухевича».  

«Трамваї №3 та №8 курсуватимуть за звичними маршрутами, але на пл. Соборній не будуть здійснювати посадку/ висадку пасажирів, а лише розвертатимуться. Натомість висадка пасажирів, що їхатимуть до центру міста, здійснюватиметься на одну зупинку швидше – на «Шухевича». Посадка пасажирів у напрямі від центра міста здійснюватиметься на наступній після Соборної зупинки за маршрутом – «Шухевича», - пояснив Павло Сирватка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ