Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Звільнення директора Бродівського лісгоспу: війна за посаду триває

Історія з гучним звільненням директора Бродівського лісгоспу Ореста Ониськіва отримає продовження на наступній сесії Львівської обласної ради.

29 грудня 2021 року, директора ДП «Бродівське лісове господарство»  звільнили з посади наказом голови Державного агентства лісових ресурсів України через «незадовільний стан лісокультурного виробництва».  

Після цього працівники вийшли на страйк з вимогою не звільняти Ореста Ониськіва. Перекриття траси, мітинги, пошуки зустрічі з керівництвом ЛОДА, РДА, обласного лісгоспу не давали результатів, тому мітингарі звернулись до депутатів Львівської облради.

Сьогодні, 12 січня, комісія з питань екології, природних ресурсів та рекреації ЛОР проголосувала за винесення на наступну сесію Львівської облради питання щодо законності звільнення з посади директора державного підприємства «Бродівське лісове господарство» Ореста Ониськіва.

Станом на зараз в ДП “Бродівське лісове господарство” проводиться перевірка інспекцією з Державного агентства лісових ресурсів України. За її результатами стане зрозуміло, чи коректним було звільнення.
Протестувальники зауважують, що перевірка проводиться не об’єктивно, тому просять залучили до інспекції представників громадськості та депутатів різних рівнів Львівської області.

Комісія з питань екології скерує звернення з проханням включити до складу перевірки представників громадськості та депутатів різних рівнів Львівської області. Також буде створена ТКК облради щодо здійснення перевірки інспекцією Державного агентства лісових ресурсів у ДП “ Бродівського лісгоспу”.

Чи повернеться Орест Ониськів на посаду - стане відомо за результатами інспекції, а тим часом  протестувальники наголошують “ми не здамось просто так”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ