Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зимова сесія в Академії друкарства відбувається відповідно до графіка

Як повідомив в коментарі Гал-інфо ректор Українська академія друкарства Богдан Дурняк, зимова сесія в академії відбувається відповідно до графіка.

Зважаючи на ситуацію з енергетикою в України, з'явилась інформація, що деякі заклади вищої освіти України скасовують зимові сесії і будуть виставляти оцінки студентам за результатами рейтингових балів.

Журналісти Гал-інфо поспілкувались з ректором Української академії друкарства, щоб з'ясувати, як розв'язали цю проблему в даному закладі.

"В Українській академії друкарства на даний час навчання відбувається в змішаній формі - онлайн та офлайн, залежно від спеціальності та конкретної ситуації. Зимова сесія у нас відбувається точно так само, як і у всі попередні роки. Єдиною зміною стала можливість перенести її на більш ранній термін, завдяки запровадженню в Академії шестиденного навчального тижня", - повідомив Богдан Дурняк.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо раніше, з'явилась інформація про ймовірне приєднання Української академії друкарства до Львівського національного університету ім. Івана Франка. Що викликало хвилю протестів серед студентів Академії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ