Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Біля Львівської обласної ради встановили стовп ганьби для тих, хто довіряє Горбалю

Під будівлею Львівської обласної ради в рамках акції протесту проти чинної влади, та губернатора Львівщини Василя Горбаля, встановили символічний стовп ганьби. На ньому, за словами пікетувальників, вивішать прізвища усіх депутатів облради, які не проголосують сьогодні за висловлення недовіри голові Львівської ОДА Василю Горбалю.

 

 

«Щоб львів’яни знали, хто їх зраджує та запродає», - мотивували цю акцію  учасники. На разі пікетувальники назвали претендентами на «почесне місце на стовпі» тих депутатів облради, які відмовилися підтримати рішення про висловлення недовіри Василю Горбалю на минулій сесії облради.

 

Підготувалися пікетувальники і до того варіанту, коли недовіру губернатору таки проголосують. З цього приводу йому, як любителю російського флоту, пропонують відвідати Севастополь. Для цього учасники акції навіть зібрали кошти на символічний квиток.

 

В свою чергу до акцій протесту долучився і Молодіжний рух захисту національних інтересів. Вони інсценізували символічну клітку, в якій опинилася Україна. «Нас заганяють в клітку, нам не дають свободи слова. Ця клітка символізує сучасну владу та її дії, проте ми повалимо її», – прокоментував учасник молодіжного руху Назар Юристовський.

 

На завершення пікетувальники подарували депутатському корпусу пляшку касторової олії «для очищення душі та серця».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ