Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

"Епіцентр" "пікетує" сам себе. Фото

Сьогодні у ночі, 9 лютого, у Львові кілька вантажівок гіпермаркету «Епіцентр», що на Грородоцькій, заблокували близько 40 активістів, які вже тривалий час блокували «Епіцентр» - в рамках акції економічного бойкоту Партії регіонів. На допомогу активістам прибуло до 10 машин, які заблокували вантажівки. Як стало відомо Гал-інфо протистояння закінчилося розблокуванням. Більше, того тепер "Епіцентр" провсяк випадок "пікетує" сам себе.

Отож,  у цей час в'їзд до «Епіцентру» "пікетують" самі ж працівники цього торговельного центру, точніше стережуть його. Учасники - у фірмових синіх накидках, осіб 5-6. Звісно, проїзд вони не блокують: авто можуть  заїжджати. Нікого з активістів, які протягом двох тижнів блокували проїзд до "Епіцентру", станом на сьогодні на 16.00 не було.   

Поруч зі сторожевим постом працівників "Епіцентру" стоять дві вантажівки гіпермаркету з київськими номерами. 

Як зазначив у коментарі Гал-інфо один із представників епіцентрівської сторожі, мета їхньої акції - запобігти тому, щоб знову хтось заблокував проїзд до торговельного центру. 

- Коли і як вам вдалося відтіснити попередніх пікетувальників?

- Учора пообіді. Вони нам казали, що хочуть, щоб Янукович пішов у відставку. Але до чого тут ми? Відставки Януковича треба вимагати у Києві... Ми комерційна структура, ми поза політикою. У нас є підозри, що пікет замовили наші конкуретни.

- Хіба в такого монстра, як "Епіцентр", є конкуренти?

- Два тижні не працювати... Ясно що є.

- Кажуть, ви трохи поштурхались, коли виганяли попередній пікет?

- Та ні, словесна перепалка, не більше.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ