Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Кубок турніру «Єврофан 2010» залишається у Львові

Обігравши 2:0 збірну вболівальників У країни, фанати львівських «Карпат»стали переможцями «Єврофану 2010».

Вчора, 11 липня на стадіоні СКА, що на вулиці Клепарівській ,38 відбувся останній футбольний поєдинок четвертого фестивалю «Єврофан 2010!»

У фінал потратила збірна вболівальників У країни, де зустрілася з командою фанатів львівських «Карпат».

Вболівальники «зелено-білих» за годину до поєдинку в півфіналі з рахунком 1-0 перемогли команду вболівальників санкт-петербурзького «Зеніта». Ну а фінальний поєдинок , як і належить таким зустрічам, видався напружений з великою кількістю гольових моментів і безкомпромісністю!

Зважаючи на любительський статус команд, були й травми: серйозне ушкодження отримав гравець, що представляв харківський «Металіст» і грав за збірну України! Цей інцидент змусив гравців у жовто-синіх футболках розмовляти з опонентами й організаторами змагань на підвищених тонах. В перерві навіть лунали погрози знятися зі змагань і віддати «карпатівцям» кубок.

Врешті після перерви гра трошки заспокоїлася, агол , який карпатівці забили в першому таймі, у другому подвоїли, і за рахунку два-нуль завоювали кубок і медалі четвертого за ліком фестивалю «Єврофан».

Про серйозність події каже й той факт , що нагороджувати переможців приїхав почесний президент ФК «Карпати» Петро Д мінський, а за фіналом спостерігали тренер «зелено-білих» Олег Кононов і ветеран «Карпат» Ігор Кульцицький.

Не зважаючи на безпосередню дочетність до організації фанатського турніру, за чотири роки команда вболівальників «Карпат» вперше здобула перемогу.

Фото - Михайло Дашкович

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ