Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львів попрощався з Михайлом Горинем

Сьогодні, 15 січня, у Львові прощалися з відомим політичним діячем і дисидентом Михайлом Горинем.

В церкві Святої Трійці(вул. Тершаківців, 11) відбулася Літургія, після чого похоронна процесія пішки пішла до Личаківського кладовища.У зв’язку з цим з 12.00 до 14.00 обмежили рух транспорту на вул. Тершаківців, 1а – Пекарській – Мечникова.

Відомого українського дисидента, правозахисника, політв’язня, почесного громадянина Львова Михайла Гориня поховали на полі почесних поховань № 67 Личаківського кладовища.

З Михайлом Горинем прийшли прощатися відомі громадські діячі та політики. Були нардепи Михайло Хміль, Степан Кубів, Ірина Сех, Олег Панькевич, прийшов голова Львівської ОДА Михайло Костюк, а також екс-губернатор Михало Цимбалюк.

«Це людина, яка пронесла любов до України через все своє життя – до останнього подиху. Тяжко прощатися з такими людьми, бо це частка нашої ідеї, це приклад для наступних борців за Українську державу, бо ще треба дуже і дуже багато зробити. То хай би життя Михайла служило добрим прикладом для молодої генерації українських патріотів», – зауважив політик і правозахисник Степан Хмара.

Фото Гал-інфо та прес-служби Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ