Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Водохреща перед львівською Ратушею молодь обливалась водою

Перед львівською Ратушею на Водохреща представники різноманітних молодіжних організацій обливалися крижаною водою аби показати світу, що «Ми гаряча Нація».

Акцію організували «Молодіжний національний конгрес», «Твереза Україна» та «Моржі Львівщини». Захід спрямований на оздоровлення всіх присутніх. До моржування на Водохреща міг долучись кожен охочий, однак слід пам’ятати що для непідготовленого організму, обливання холодною водою становить небезпеку.

Головний  лікар обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру Степан Середа розповів, що загартовування значно підсилює імунітет людини й дозволяє в інколи побороти важкі недуги, проти яких класична медицина безсильна. Також він додав, що сьогоднішній день для моржування є певною мірою унікальний, адже в цей святий день божий дух зійшов на людей, зійшов на воду, сьогодні вода є дуже активна, структуризована, найбільш цілюща. Адже сьогодні в усьому світі тисячі священиків намолюють воду, й вона він божої благодаті, від доброго слова набуває унікальних, цілющих властивостей.

Учасники акції розповіли, що трохи замерзли в ноги, однак переповненні приємними враженнями. «Я розумію, що це потрібно, аби бути здоровим, тверезим, щасливим» - розповів Володимир, представник організації «Твереза Україна.

В акції взяли участь близько 20 людей, котрі відразу після обливання крижаною водою обсипалися снігом поряд стін міської Ратуші.

Фото - Сергій Бобра

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ