Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Національний інтернет-портал UKR.NET подарував комп'ютерний клас дітям-сиротам

1/2
Допомога дітям – один з пріоритетних напрямів у благодійній діяльності компанії «УКРНЕТ». У лютому цього року хлопці з столичного дитячого будинку «Асперн» отримали можливість навчатися в сучасному комп'ютерному класі. 20 травня комп'ютери з'явилися і у вихованців Київської загальноосвітньої школи-інтернату №21. На зустрічі з дітьми був присутній Святослав Вакарчук – лідер рок-групи «Океан Ельзи», засновник фонду "Люди майбутнього». Повідомили в UKR.NET.

 

Святослав Вакарчук: «Забезпечення комп'ютерних класами - це важлива і благородна справа, та не менше важливо є навчити дітей працювати з комп'ютером, відкрити для них можливості Інтернету, в той самий час - застерегти від потенційніх небезпек віртуального світу. Власне, тому ми тут. Волонтери нашого фонду «Люди майбутнього» допомагатимуть дітям в освоєнні нового для них світу. Сьогоднішня зустріч збіглася з фактичних початком нашої нової соціальної ініціативи «3D-Проект: Dумай! Dій! Dопомагай!», в рамках якої волонтери фонду разом з партнерами будуть допомагати облаштовувати дитячі будинки комп'ютерними класами та вчити дітей працюваті з ПК. При нагоді закликаю всіх охочих долучатися до нашої ініціативи. Будемо раді робити добрі справи разом». 

«Для національного інтернет-порталу UKR.NET вже стало доброю традицією допомагати дітям, позбавленим батьківського піклування. Ми неодноразово організовували благодійні акції для сиріт. У майбутньому ми бачимо цих дітей грамотними, освіченими, успішними. У них повинні бути рівні з усіма можливості для розвитку, спілкування й навчання. Ми раді, що наші акції завжди підтримують українські зірки! Сподіваюся, що наш приклад наслідуватимуть багато компаній і, кожен, у кого є можливість, подарує дітям радість», - розповів директор з розвитку компанії «УКРНЕТ» Тимофій Нагорний.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ