Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Посол США відкрила на Львівщині відремонтовану школу

В селі Старичі на Львівщині за фінансової підтримки США відремонтували середню загальноосвітню школу. Вартість робіт склала 300 тис. доларів, за які в школі відремонтували та утеплили фасад, замінили вікна та двері, відремонтували санвузли, роздягальні, провели монтаж системи освітлення у спортзалі.

Роботи розпочалися в квітні 2016 року в в рамках проекту з надання гуманітарної допомоги урядом США. Кошторисна вартість проекту становила $ 300.000.

В період проведення ремонтних робіт неодноразово проводилися моніторингові візити представників Посольства США в Україні, групи цивільно-військового співробітництва армії США, а також представників районної адміністрації та відділу освіти, які ознайомлювались із станом ремонту школи.

Під час урочистого відкриття Надзвичайний і Повноважний посол США в Україні Марі Йованович подякувала представникам влади та керівництву школи за плідну співпрацю. «Для майже 320-ти дітей, що навчаються тут, школа є другим домом. Завдяки зробленому ремонту створюється сприятлива атмосфера для навчання. Діти наше майбутнє. Завдяки вихованню та навчанню, яке ви отримаєте тут, ви зможете скористатись новими можливостями та в майбутньому визначати майбутнє країни», - звернулась Марі Йованович до дітей.

З метою розширення фінансових можливостей та збільшення об'єму ремонтних робіт школа також взяла участь в обласному конкурсі мікропоектів місцевого розвитку у Львівській області на 2016 - 2020 роки та виборола перемогу, в результаті якої за фінансової підтримки Яворівської районної ради та Львівської обласної ради здійснюється капітальний ремонт першої частини даху Старицької ЗОШ І-ІІІ ступенів (1 черга). Вартість проекту - 299 864 грн. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ