Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Представники громадських організацій виступають проти керівництва ЛОДТРК

Представники громадських організацій виступили з протестом проти керівництва Львівської обласної державної теле-радіо компанії. Вони вважають, що Людмила Майор, перший заступник гендиректора ЛОДТРК, ставлениця Януковича. Про це активісти заявили сьогодні, 7 липня, під час прес-конференції.

"Львівське телебачення очолюють люди, котрі призначались Януковичем та провадили цензуру. Свого часу за їх ініціативи закривали патріотичні та євроінтеграційні програми методом попередньої дискредитації а потім і закриття", - заявив Максим Самотій, представник ГО "Білі Горвати".

Він також зазначив, що під час пікетів проти керівництва ЛОДТРК їх запевняли, що найближчим часом будуть вирішені усі кадрові питання. "Зокрема, нам обіцяли полагодити питання з Людмилою Майор, котра, на нгашу думку, є втіленням інформаційної політики Медведчука та Ганни Герман. Громада Львова проти того, щоб пані Майор займала посаду в ЛОДТРК", - додав він.

За словами громадських активістів, вони вимагають призначення нового керівництва обласного телебачення, а також збільшення ефірного часу для місцевих програм та новин.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ