Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Президентський борт " сів в аеропорту Фуджейра в ОАЕ, - ЗМІ

"Президентської літак" здійснив посадку в міжнародному аеропорту Фуджейра, який знаходиться в Об'єднаних Арабських Еміратах. За даними трекінгової системи FlightRadar24 , борт з президентськими позивними # AOJ92C сів близько 4:30 в субботу, повідомило Главноє.

Раніше повідомлялося , що президент України Віктор Янукович у п'ятницю , 21 лютого, вирушив з Києва і прибув до Харкова. Про це на правах анонімності повідомив на брифінгу в Державному департаменті США чиновник з Білого дому, повідомило РБК- Україна.

Літак президента України Віктора Януковича не здійснював посадку в аеропорту Харкова. Про це агентству ІТАР -ТАСС заявили вранці в суботу в довідковій службі авіавузла .

Раніше ряд ЗМІ повідомляли, що Янукович зі своїм оточенням похапцем покинув Київ у ніч на 22 лютого. Зокрема , йшлося про те , що в Харкові президент візьме участь у з'їзді депутатів південно-східних областей України, організатором якого виступає громадська спілка «Український фронт» .

Увечері 21 лютого у Верховній Раді був зареєстрований законопроект про імпічмент президенту України. Водночас активісти опозиції оголосили на Майдані Незалежності в центрі Києва, що дають Януковичу час до 10 ранку суботи, щоб подати у відставку. В іншому випадку вони пообіцяли піти на штурм адміністрації глави держави.

Главноє

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ