Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прокурор Львівщини не знає, хто погромив прокуратуру. Фото

Мені теж хотілося б знати прізвища тих, хто тут був. Наразі розслідують кримінальне провадження за фактом погромів. Сьогодні, 24 лютого, під час прес-конференції прокурор Львівщини Олег Василенко заявив, що не володіє інформацією про осіб, які вчинили погром приміщення обласної прокуратури, але цю справу, мовляв, розслідують.

«Я думаю, що відповіді на ці питання будуть знайдені. Те, що відбулося тут, я думаю ви погодитесь, немає нічого спільного з мирними акціями протесту. Враховуючи наслідки, які ви бачите, це більше нагадує пограбування. Сподіваюсь, що і виконавці, і організатори  цих погромів будуть встановлені і покарані», - сказав Василенко.

За його словами, жоден працівник прокуратури під час погромів не постраждав.

«На жаль, я,  як прокурор, дізнався про це за 15 хвилин до нападу. На щастя, мені вдалося вивести з будинку людей», - сказав Олег Василенко.

Він також повідомив, що нині триває інвентаризація кримінальних проваджень, і вже до кінця тижня буде остаточна інформація.

Василенко також додав, що кримінальні провадження по злочинах вдалося зберегти, адже слідчі із райвідділів виносили їх на собі.

За словами прокурора, приміщенню Львівської обласної прокуратури завдано значних збитків: розбито та розтрощено меблі, апаратура та знищені вітражі.

Василенко запевнив, що прокуратура співпрацює з органами місцевого самоврядування та робить усе можливе, щоб не допустити погіршення криміногенної ситуації в місті та області.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ