Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Районні організації Партії регіонів звинуватили владу у «повній бездіяльності» щодо паводку

Районні організації Партії регіонів Львівщини звернулись до керівників районів, які постраждали внаслідок повені, з вимогою вжити «невідкладних заходів для виправлення ситуації, яка склалася та вирішити питання з виплатою компенсації постраждалим особам». При цьому Сокальську РДА звинувачено у повній бездіяльності. Про це повідомила прес-служба ЛОО ПР.

 

«Сокальська районна організація Партії регіонів звернулась до голови Сокальської РДА  Бережницького І.І. із зверненням в якому йдеться про паводкову ситуацією, що склалася в районі. Про повну бездіяльність влади по відношенню до даної ситуації.

 

Особливо це стосується с. Межиріччя, с. Сілець, с. Добрячин, м. Великі Мости, м. Белз.
 До  Сокальської парторганізації звертаються за допомогою жителі с. Сілець та с. Межиріччя у зв'язку із підтопленням конкретних земельних ділянок.

 Сокальська районна організація Партії регіонів вимагає негайно приступити до оцінки завданої шкоди і прийняти невідкладних мір для забезпечення безпеки людей», – сказано у повідомленні.

 

До керівників Миколаївського, Старосамбірського, Мостиського районів партійні організації звернулись з проханням забезпечити безпеку людей і компенсувати збитки» оцінити обсяги шкоди… та приступити до ліквідації наслідків стихії, а також відшкодування населенню завданих збитків», «вжити невідкладних заходів для виправлення ситуації, яка склалася та вирішити питання з виплатою компенсації постраждалим особам».

 

За даними партійців, у Миколаївському районі затовлено 50 га пасовищ та сінокосів, є загроза виходу річок з берегів та підтоплення населених пунктів. У Мостиському районі  підтоплено 7 житлових будинків, близько 225 гектарів сільськогосподарських угідь. У зоні ризику є багато інших об'єктів і сільськогосподарських площ.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ