Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Революція вимагає відставки Януковича. Фото

1/3
"Ми будемо стояти тут, доки вимоги українського народу не будуть задоволені",- сказав голова Політради ВО "Батьківщина", голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк журналістам на Майдані Незалежності під час півмільйонної акції протесту. Про це повідомив сайт ВО "Батьківщина".

Арсеній Яценюк наголосив, що українці вимагають справедливості в нашій країні: "Це вимога справжньої демократії. Перший крок до цього – це відставка уряду Азарова, який знищив європейську мрію України і побив людей. І ця вимога - відставка Януковича, який особисто давав вказівку бити людей, який особисто вбив нашу європейську мрію".

 "Ми будемо стояти тут, доки вимоги українського народу не будуть задоволені", - сказав він. Арсеній Яценюк підкреслив, що це мирна демонстрація.   Він наголосив, що в опозиції є чіткий перелік вимог: "Перша вимога – це відставка уряду Азарова. Друга вимога – це те, щоб Віктор Янукович поніс відповідальність. Це відставка Януковича і проведення дострокових президентських і парламентських виборів".  

За його словами, такого підняття духу України не було протягом останніх десятиліть: "Люди не виходять за пенсію, зарплати, не виходять за гроші. Виходять за ідею і за справедливість. І це - відмінність України і від Росії, і від Білорусі і від інших".  

"Цей шлях буде дуже непростий. Янукович просто так не піде. Та ми будемо боротись, доки в Україні не відновиться реальна демократія. Янукович вкрав мрію українців, і він має нести відповідальність", - сказав Арсеній Яценюк.

Фото журналіста радіо "Львівська Хвиля" Андрія Великого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ