Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Родичі бійців третього батальйону територіальної оборони перекрили дороги у центрі Львова

Сьогодні, 15 жовтня, бійці третього батальйону територіальної оборони та їх родичі перекрили дороги у центральній частині Львова. Вони вимагають провести негайну ротацію, а також забезпечити солдат зимовою амуніцією. В наслідок перекриття вулиць утворились багатокілометрові затори по вулицях Підвальна, Личаківська, Івана Франка та Зелена.

Дорогу перекрили на площі Митній та площі Соборній, а також перекрили вулицю Підвальна. Маршрутні автобуси змушені розвертатись. Пікетувальники заявляють, що блокуватимуть дорогу, допоки представники ОДА не вийдуть до них зі звітом про те, чого вдалось досягнути з часу останнього пікету.

Ініціативній групі вдалось пройти до будівлі ОДА. За їх словами, їм надали відповідь про те, що батальйони територіальної оборони не мають юридичної адреси, а лише місця формування та розформування. Також родичам пообіцяли, що ротація бійців третього батальйону територіальної оборони буде проведена до кінця листопада.

Відповідь не задовільна пікетувальників, відтак, вони продовжили блокування вулиць. Скільки триватиме пікет вони не зазначають.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ