Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Російські терористи накрили вогнем з "Граду" українських військових: є жертви. Фото

Сьогодні, 11 липня, російські терористи накрили обстрілом з системи залпового вогню «Град» українських військових біля с. Зеленопілля Луганської області. Українські військові зазнали дуже великих втрат. Як стало відомо Гал-інфо, загинуло до двох десятків військовослужбовців, а той більше. Обстріл вели з боку російського кордону. Водночас військові офіційних коментарів з цього приводу поки що не дають.

Інформацію про обстріл також повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

«Из РСЗО БМ-21 «Град» обстрелян опорный пункт сил АТО близ н.п.Зеленополье (Луганская обл.). Обстрел велся со стороны госграницы с Россией. Данные по потерям уточняються», - написав Дмитро Тимчук.

Як повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук активіст Володимир Парасюк, серед загиблих 30 військовослужбовців з 24-ї моторизованоі бригади Львівщини.

«За неофіційними даними кількість загиблих наших хлопців близько 30 і більше 100 поранених», - написав Парасюк.


Редактор газети "Ратуша" Микола Савельєвнаписав на Фейсбуці: "79 - Миколаїв, 24 - наші. Те, що реально маю підтвердження: 31 вбитий (з обидвох бригад), 58 поранені (багато миколаївських десантників). Це ті, хто ідентифіковані і внесені в документи. Поки все".

Фото - verytinywars.blogspot.com, facebook.com/jamalaofficial.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ