Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Судові виконавці повернули спортивній школі "Галеон" приміщення роздягалень

Сьогодні, 8 квітня, судові виконавці провели процедуру виселення аптеки ТзОВ "Горицвіт" з нежитлових приміщень по вул. Руська, 20. Після рішення сесії міської ради буде підписано договір оренди даних приміщень зі спортивною школою "Галеон". Раніше приміщення належали цій спортивній школі. В них розміщувались переодягальні та душ.

28 лютого Львівський апеляційний господарський суд залишив у силі рішення Господарського суду про вивільнення ТзОВ «Горицвіт» нежитлових приміщень по вул. Руська, 20. Натомість ТзОВ "Горицвіт" не квапився звільнити приміщення за рішенням суду, відтак 8 квітня судові виконавці прийшли з міліцією для виконання рішення про виселення.

Жодного спротиву орендар приміщень не чинив. Ліки з аптеки були вивезенні завчасно. Судових виконавців відразу впустили у приміщення. Вони провели опис наявних в приміщенні меблів та підписали акт передачі їх на зберігання школі.

"Я не представляв інтереси орендаря раніше. Власне, він звернувся до мене вчора, аби я представляв його інтереси під час виселення виконавчою службою, тому мені невідомі усі перипетії орендних відносин. Власник вважає, що безпідставно йому відмовили в продовжені договору оренди. Він зараз звернувся в касаційний суд в надії оскаржити рішення апеляційного суду. Саме тому ним не вчинялись дії по звільненню приміщення. Однак, хочу зауважити, що вчора усе було вивезено, зокрема ліки. І сьогодні мають приїхати майстри, котрі демонтують меблі", - розповів Андрій Олексієнко , представник орендаря.

Як розповів директор спортивної школи "Галеон" Орест Калитовський, в цих приміщеннях в 2006-08 роках знаходились переодягальні, пізніше приміщення було надано в оренду ТзОВ "Галеон". Взамін спортивній школі обіцяли надати приміщення на другому поверсі для роздягалень, однак, цього не було зроблено. "Відразу як рішенням міської ради нам нададуть їх в оренду, плануємо тут знову зробити роздягальні, адже їх нам бракує", - зазначив Орест Калитовський.

Довідка.

ДЮСШ «Галеон» культивує такі види спорту як гімнастика художня, карате, спортивна акробатика та фехтування. Зокрема, в спортивному залі на вул. Руська, 20 фехтуванням займається близько 50 дітей. Вихованками цієї секції є такі відомі львівські спортсменки як чемпіонка Олімпійських ігор у Лондоні 2012 Яна Шемякіна, а також Анфіса Почкалова та Ксенія Понтелеєва.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ