Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Тернопільскі медики пікетували Львівську залізницю з вимогою розслідувати корупцію

Сьогодні, 5 серпня, лікарі приїхали з Тернополя під головне управління Львівської залізниці з вимогою повернути на посаду головного лікаря Олега Біленького. За їх словами, звільнення відбулось через його незгоду віддати частину земельної ділянки під будівництво торгово-розважального комплексу.

"Я не дав вкрасти начальнику Львівської залізниці Піху земельну ділянку біля лікарні, де хочуть побудувати торгово-розважальний центр. Ми відбили це рейдерське захоплення землі, але вони нам відімстили і звільнили мене", - зазначив Олег Біленький.

Він також зазначив, що таке масштабне будівництво зупинить роботу залізничної лікарі. Без роботи можуть залишитись понад 300 лікарів, крім того, 15 тисяч пацієнтів не зможуть отримувати медичних послуг.

Окрім того, пікетувальники вимагали звільнення начальника Львівської залізниці за корупційну діяльність. Вони написали звернення до львівської прокуратури та вимагатимуть розслідувати численні корупційні схеми.

До них вийшов начальник кадрової та соціальної політики Львівської залізниці аби запевнити, що залізниця не має жодних повноважень передавати землю під будівництво. Також він зазначив, що Біленький був звільнений через його намагання перешкодити проведенню планової перевірки.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ