Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Терористи мінують шляхи і залишають по собі арсенали російської зброї

Ми маємо численні докази застосування терористами зброї російського походження. Знайдені цілі арсенали протитанкових керованих ракет, які призначені для ураження танків та броньованої техніки, пише на Фейсбук новопризначений міністр оборони України Валерій Гелетей.

"Їх менший аналог – “Фагот”, вогнемети виробництва 2002 року, переносні зенітно-ракетні комплекси, пускові механізми та ракети до них.

Багато автомобільних шляхів заміновано терористами. Йдеться про траси Слов’янськ – Краматорськ, Слов’янськ – Артемівськ. Чимало мін та снарядів, які не спрацювали, лежать прямо на узбіччі та проїжджій частині. Існує вірогідність їх детонації, тому ми вживаємо заходів для максимального пришвидшення розмінування та знешкодження мін і боєприпасів. З цією метою практично цілодобово до виконання завдань залучені визначені підрозділи відповідного профілю.

У таких напружених умовах хочеться звернутися до окремих ЗМІ з проханням не поширювати неперевірену інформацію. Наприклад, вчора була поширена інформація про захоплення терористами літака Су-25 Повітряних Сил ЗС України. Повідомляю, що це повна нісенітниця, яка не відповідає дійсності.

Хочу наголосити, що в жодному разі одностороннього припинення вогню зі сторони українських підрозділів, задіяних в АТО, більше не буде. Президент України заявив про це однозначно. Тепер будь-які переговори можливі виключно після остаточного складання зброї бойовиками!", - йдеться в повідомленні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ