Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Харкові Перший всеукраїнський форум Євромайданів відбувається у церкві. Фото

У Харкові розпочався Перший всеукраїнський форум Євромайданів. Делегати форуму розпочали засідання у Свято-Дмитріївському Храмі Української Автокефальної православної церкви. Форум розпочав роботу Як передав кореспондент УНІАН, форум розпочався з двогодинною затримкою.

Перед цим форум не зміг розпочатися у приміщенні автомобільно-дорожнього технікуму та храму Святого Івана Богослова УПЦ КП.

Захід відкрили письменники Сергій Жадан та брати Віталій та Дмитро Капранови. Для участі у форумі зареєструвалися 119 делегатів із 21-ї області та АР Крим.

Фото з ФБ Oleh Rybachuk.

Щойно форум розпочався, журналістам в залі організатори заходу заявили, що храм штурмують “тітушки”.Зараз двері до храму зачинені. За словами організаторів форуму, перед входом стоять кілька десятків спортивної статури молодиків. Вони намагалися ввірватися у Свято-Дмтитріївський храм, де проходить форум, однак їх не пропустила самооборона заходу.

Двері до храму встигли зачинити. Однак, молодики під час сутички з охоронцями встигли розпилити в обличчя кільком людям газ із балончика.

Фото з ФБ Василь Гацько.

До храму прибули одразу кілька десятків міліціонерів. Правоохоронці відтіснили молодиків до будівлі, що розташована поруч із храмом, та оточили їх кільцем. Міліціонери затримали молодиків, обшукали їх та завели в автобус.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ