Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львівській мерії відкрили особливу ялинку. Фото

Сьогодні, 18 грудня, у Львівській міській раді відбулось відкриття ялинки від БФ «Карітас». Прикраси на ялинку виготовили молоді люди з особливими потребами.

Арт-проект розпочали ще на початку грудня. До нього долучилося майже 100 молодих людей з особливими потребами. Допомагали їм у цьому львівські митці − Остап Лозинський, Оля Кравченко, Мар’ян Пиріг, Євгенія Рябчун, Мар’яна Квятковська. Цими різдвяними дарунками оформлено святкову ялинку та представлено її у фойє Львівської міської ради.

Після урочистого відкриття ялинки молоді люди заспівали пісню «Ой, хто, хто Миколая любить».

Довідка Львівської міської ради

Карітас України спрямовує свою діяльність на розвиток надання допомоги людям з вадами розвитку. У 2008 році  було розпочато проект  «Мережа центрів дозвілля та соціальної реабілітації для людей з особливими потребами в Україні»,  під час якого на базі вже існуючого осередку для неповносправної молоді у Карітасі Львів УГКЦ було відкрито також центри в Івано-Франківську та Дрогобичі.

На даний час Карітас України координує роботу 4-ох Центрів для неповносправних людей. Загалом центри Карітасу України охоплюють близько 100 неповносправних молодих людей, також їх сім’ї чи опікунів, без огляду на національність та релігійну приналежність цих людей.

Фото – Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ