Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові 10 тис. студентів вимагали відставки губернатора. Фото

Львівський Євромайдан на деякий час перемістився з площі перед пам’ятником Т. Шевченкові до будівлі Львівської ОДА. Як повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події, під облдержадміністрацією зібралося близько 10 тисяч студентів.

Вони вигукували «Ганьба!» і «Владу геть!».

Студенти підійшли до дверей адміністрації, але всередину не заходили, кілька правоохоронців спостерігали за акцією збоку.

В будинок полетіли сніжки. Координатор акції Станіслав Степаненко попросив цього не робити, адже акція студентів мирна.

Він також повідомив, що львівські студенти вимагають відставки голови Львівської ОДА Олега Сала, бо він розпорядився через суд заборонити їхню акцію

Через 15 хв. після початку мітингу колона студентів розвернулася і пішла назад до пам’ятника Шевченкові, адже, як зазначив Степаненко основна мета студентів – підтримати своїх товаришів, що проводять Євромайдан в Києві.

На прощання в будівлю ОДА знову полетіли сніжки.

Нагадаємо, що голова Львівської ОДА Олег Сало заперечив, що ОДА намагалась заборонити Євромайдан у Львові, пообіцявши звільнити чиновника, який вчинив сваволю. Зокрема, сьогодні, 25 листопада, голова ОДА під час апаратної наради різко розкритикував діяльність чиновників, які напередодні, без будь-яких погоджень із керівником області, подали позов до Львівського окружного адміністративного суду щодо демонтажу намету на Євромайдані у Львові 25 листопада 2013 року.«Львівська обласна державна адміністрації має чіткі функції та завдання. То ж чиновники, які сьогодні займаються політичною «самодіяльністю», будуть покарані», – жорстко наголосив Олег Сало. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ