Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові фінішували змагання з футзалу серед суддів

У Львові на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Інтерспорт» завершилися змагання з футзалу, в яких брали участь 11 команд львівських судів, повідомили в управлінні спорту Львівської ОДА.

Після 55 ігор кращими виявилися команди Львівського апеляційного адміністративного суду, Сихівського суду та друга команда Львівського апеляційного адміністративного суду.

Організатори змагань, серед яких спортивно-оздоровчий комплекс «Інтерспорт» (президент Василь Ільків), відділ спорту Львівської міської ради, й за підтримки управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації відзначили також кращого бомбардира Романа Онишкевича (капітан команди Сихівського суду), який забив загалом 36 голів; кращого воротаря – Олега Бацика; кращого гравця турніру – Євгена Гультаєва, які представляли команду Львівського апеляційного адміністративного суду-1. Спеціальним призом було нагороджено також голову Львівського апеляційного адміністративного суду Сергія Богаченка, який грав у команді-переможниці й відзначився як кращий ветеран спорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ