Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові громадськість вислухала охочих стати головним податківцем

Учора, 25 лютого, Громадська люстраційна рада Львівщини ініціювала зустріч з кандидатами на посаду начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області. Під час зустрічі кожен з кандидатів зміг представити свої ідеї та розповісти, як планує реформувати роботу Головного управління ДФС у Львівській області.

Виступити перед громадою та відповісти на запитання зголосились Маркіян Мальський, Олег Бутвинник , Юрій Каспрук , Михайло Коропецький, Валерій Чорний.

Усі кандидати говорили про свої наміри боротись з корупцією. Також багато слів було сказано про наміри скороти штат працівників та за рахунок оптимізації підвищити заробітну платню працівникам ДФС.

Нагадаємо, що Рада з кадрових питань Державної фіскальної служби України відповідно до рішення від 20 лютого 2015 року продовжила строк подання заяв від кандидатів, які мають намір зайняти посаду начальника Головного управління ДФС у Львівській області. Відповідні заяви будуть приймати до 2 березня 2015 року включно.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ