Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові обрали найкращу господиню та найшвидшого пампухоїда 2013

Учора, 7 січня, у Львові на VI Міському Святі Пампуха відбулись конкурс господинь та конкурс пампухоїдів. До участі запрошувались усі охочі, які мають «фірмовий» рецепт власного Різдвяного пампушка та люди з найневгамовнішим апетитом, повідомили організатори.

«Перемогу у «конкурсі господинь» здобула 16-річна Ольга. Ця юна львів`янка таки вразила журі своїм унікальним рецептом цього народного улюбленця. Вона здобула головний приз від ТМ «Львівські дріжджі», чудову хлібопічку. А ось перемогу за найшвидше поїдання пампушків здобув також львів`янин Олег. Він зумів пройти у фінал, де за 3 хв. упорався з трьома 60-грамовими пампушками.Новий «пампухоїд 2013 року» отримав приз величезну корзину з копченостями від ТМ «Родинна ковбаска». Вітаємо переможців!», - розповів Андрій Сидор, директор VI Міського Свята Пампуха.

А також на Святі Пампуха стартував триденний конкурс на найкращий вертеп. Сьогодні, 8 січня, відбудеться перший тур конкурсу ангелів та чортів. В останні день свят, 9 січня, буде визначено переможців цих пампухових забав.

Фото - прес-служба Львівської міської ради 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ