Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові представили нового військового прокурора Західного регіону

1/2
Сьогодні, 20 січня, у Львові було представлено військового прокурора Західного регіону. Ним став Павло Богуцький з Одеси.

Колегам та громаді нового військового прокурора представив заступник генерального прокурора України Анатолій Пришко. На представленні був присутній командувач Західного оперативного командування  генерал-майор Юрій Думанський.

Павло Петрович Богуцький з 2000 року працював першим заступником військового прокурора Південного регіону (м. Одеса), має юридичну освіту, є кандидатом юридичних наук.

Попри те, що більша частина життя нового військового прокурора пройшла в Одесі, він добре володіє українською мовою (що й продемонстрував на урочистому представлені).

«Президент доручив нам боротись з розкраданням державного майна, слідкувати за збереженням та використанням територій, що належать військам України. Тож ми маємо гідно виконувати це завдання», - повідомив про напрямки своєї діяльності Павло Богуцький.

Привітати з призначенням військового прокурора прибули мер Львова Андрій Садовий та голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк. Обидва побажали йому стати справжнім львів’янином.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ