Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові проведуть марш під гаслом «Владу – мільйонам, а не мільйонерам»

Сьогодні, 25 лютого, о 15 год.у Львові проведуть Марш вільних людей під гаслом «Владу – мільйонам, а не мільйонерам».

Розпочнеться хода від пам’ятника Івану Франку, далі активісти рушать вулицею Січових Стрільців до площі Ринок, а потім – під будівлю Львівської обласної ради. Організатором заходу є «Автономний опір».

За словами активістки «Автономного опору» Ярини Волошин, люди на Майдані добилися того, що антинародний режим капітулював. «Але ми отримали в замін народження, можливо, не менш антинародного та диктатурного режиму…Так, народ вигукував на Майдані «Банду геть!», але чи дійсно вона пішла. Пішла одна, а на її місце прийшла інша…Революція мусить продовжуватися: змінилися обличчя, але колода карт залишилася та ж, ситуація та ключові гравці не змінилися. Ми хочемо, нині наголосити на тому, що революція – це не подія, це не те, що відбулося, і ми про це забули, революція – це процес під час якого мають відбуватися важливі і помітні суспільно-політичні зміни, зокрема, в системі, свідомості кожного громадянина»,– пояснила дівчина.

Власне, під стінами Львівської обласної ради активісти виголосять свої вимоги. Зокрема, це люстрація; звільнення політв’язнів; Народна Рада, куди мають входити представники громади, без політичних партій, депутатів та чиновників; розпуск спецпідрозділу «Беркут», усунення та покарання начальників обласних МВС, прокуратури, СБУ, ДАІ, ВВ; створення з представників громадськості органу допомоги, куди зможуть звертатись постраждалі від несправедливості влади.

Подаємо нижче фоторепортаж з події

Фото - Павло Паламарчук

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ