Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові стався вибух у магазині. Жертв нема - подробиці

Як уже повідомляло Гал-інфо, сьогодні, 2 липня, вночі у Львові вибухнув магазин. Трагедія сталася на вул. Городоцькій 234 б. Вогнем знищено 14 холодильників та продукти харчування. Загиблих та постраждалих нема. Про це повідомило ГУ МНС України в Львівській області.

Зокрема, у повідомлннні сказано, що 2 липня о 02.21 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління МГС України в Львівській області надійшло повідомлення про вибух з подальшим горінням в приміщенні бару «Галичина» у Львові на вул. Городоцькій, 234 б.

Будівля бару одноповерхова, окрема, розміром в плані 12 х 20 м, заввишки 5 м. Стіни цегляні, перекриття металеве, покриття металеве по дерев'яній обрешітці. В будівлі були бар та магазин, які відокремлені капітальною стіною.

Прибувши на місце пожежники встановили, що епіцентр вибуху був у підсобному приміщенні магазину. Внаслідок вибуху зруйновано дах будівлі, площею 75 кв м, перекриття на площі 60 кв м, стіни магазину. У зруйнованих приміщеннях спалахнула сильна пожежа.

Пожежу ліквідовано о 03. 44.

Причина вибуху та сума збитків встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ