Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові відбулись змагання серед вихованців школи боксу Котельника. Фото

Перші відкритті рингові бої серед вихованців школи боксу Олімпійського призера та триразового чемпіона світу з боксу Андрія Котельника відбулись 5 квітня. Бої відбувались на рингу боксерської школи, на території ТВК “Південний”. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Для близько трьох десятків вихованців школи ці змагання були першим відкритим боєм на рингу. Серед учасників, котрі протягом останніх півроку тренувалися у нововідкритій школі боксу, діти віком від 7 до 16 років.

Підтримати спортсменів прийшли відомі спортсмени та боксери.

У той же час поєдинки на рингу проводили професійні судді. До змагань приурочили відкриття музею нагород Андрія Котельника. Також в музеї розміщені трофеї та нагороди вихованців благодійного фонду імені Котельника.

“Кожен охочий: чи то боксер-початківець, чи просто відвідувач зможе оглянути колекцію нагород, серед яких і трофеї з боїв найвищого рівня. Для молодих спортсменів така виставка нагород – стимул працювати над собою, боротися за перемогу і вірити у свої сили ”, - розповів Андрій Котельник у коментарі журналістам.

Олімпійський призер також зазначає, що своєю працею хоче створити належні умови для тренувань молоді та виховати майбутнє покоління олімпійських спортсменів з боксу. Навчання у школі боксу для дітей до 16 років проводяться безкоштовно.

Школа боксу триразового чемпіона світу Андрія Котельника відкрилась у вересні минулого року.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ