Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові відбувся Всеукраїнський турнір зі спортивної акробатики

1/2
На Всеукраїнський турнір зі спортивної акробатики пам’яті Заслуженого тренера України О.Ф.Чернявого, який проводиться під егідою федерації гімнастики України у Львівському університеті фізичної культури, з’їхалося понад 100 спортсменів з усіх міст України, де культивується акробатика. Львівщину представляли команди Борислава та вихованці львівських ДЮСШ «Галеон», ДЮСШ 5 та СК ЛДУФК «СКІФ», повідомила заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба

На урочистому відкритті змагань учасників турніру, їхніх тренерів, суддів та численних уболівальників вітали керівники управління з питань фізичної культури та спорту Львівської обласної держадміністрації; відділу спорту Львівської міської ради; Львівської обласної федерації гімнастики; Львівської обласної студентської спілки та кафедри гімнастики ЛДУФК.

На найвищу сходинку п’єдесталу піднімалися представники різних міст України. Приємно, що серед переможців – члени національної збірної команди України, виступ яких став окрасою змагань – чоловіча група у складі Ростислав Романяк, Костянтин Гнатюк, Андрій Москва, Роман Пецух; жіноча група у складі: Катерина Коцур, Юлія Леськів, Анастасія Тхір, змішана пара: Галина Сорока, Роман Борох.

Серед юніорів та юнаків теж у складі переможців та призерів представники Львівщини: жіноча пара з міста Борислава – Інна Безверхня, Ольга Шутяк – ІІ місце; львів’яни: чоловіча група Кечур Дмитро, Жук Володимир, Горін Володимир, Домарецький Костянтин – І місце; жіноча група: Софія Асадулаєва, Анна Муляр, Ольга Кулик – ІІ місце

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями, дипломами, солодкими подарунками від Святого Миколая та призами від партнерів турніру: страхової компанії «Універсальна» та п/п «Дари Криму».

З вдячністю та позитивними емоціями залишали Львів учасники змагань та їхні тренери, дякуючи організаторам змагань за теплий, доброзичливий прийом та проведення змагань на високому організаційному рівні.

Довідка:

Олексій Федорович Чернявий – один із засновників львівської школи акробатики, один з перших Заслужених тренерів України в цьому виді спорту, упродовж тривалого часу працював на кафедрі гімнастики Львівського державного інституту (нині університету) фізичної культури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ