Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові вимагали відставки Могильова

«Могильова у відставку», «Бандити при владі, патріоти у тюрмах». Такі гасла скандувала сьогодні, 4 лютого, пікетувальники під будівлею ГУ МВСУ у Львівській області.

Пікет був ініційований ГР «Український неореспубліканський союз». На площі перед ГУ МВС України у Львівській області зібралось близько 12 пікетувальників, За 15 хвилин біля них зібралось ще стільки ж цікавих.

«У зв’язку з січневими арештами «правих» в Україні (членів «Свободи», «Тризубу») чинні громадські і партійні діячі Львова і України мали нагоду круто «попіаритись», однак питання так і не стало вирішеним. Тим часом у бюджеті на 2011 рік радикально збільшено фінансування силових структур. Це фінансування катівень. Влада вже досконало оволоділа мистецтвом провокацій, репресій та спекуляцій і розпочинає полювання на відьом. Уявного ворога українофобська влада сьогодні знайшла.», - пояснив причину пікету Любомир Пелих,.організатор пікету, голова громадського руху «Неореспубліканський союз» та майбутній

Пікет був оточений міліціонерами, але діалогу між владою та пікетувальниками так і не вийшло.

«Ми не отримували звернення від пікетувальників, тож зрозуміли, що ініціатори заходу не бажають діалогу з міліцією», - прокоментував «мовчанку» один з працівників МВС.

«Офіційного діалогу не було, але вони нас зрозуміли», - вважає Любомир.

Звернулись пікетувальники і до міліціонерів, що оточили пікет за слідкували за порядком.

«Задумайтесь, чи правильно ви робите, виконуючи накази своїх керівників», - апелював Любомир Пелих до представників міліції.

Далі були згадані вірші Шевченка, проголошено Героем Степана Бандеру та українських патріотів. Буквально за 30 хвилин, виголосивши свою думку, пікетувальники мирно покинули площу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ