Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові з`явився календар для Януковича

У Львові в центрі міста встановили для Президента Віктора Януковича календар, головна функція якого – відраховувати дні до пенсії Президента. Про це повідомив сьогодні, 9 червня, під час прес-конференції заступник голови УРП, депутат Львівської облради Ростислав Новоженець.

За його словами, згідно з ЗУ «Про пенсію», чоловіки в віці 60 років перестають працювати. «Зважаючи на це, можу сказати, що через 30 днів Віктор Янукович досягне пенсійного віку, і буде зобов’язаний піти в заслужену відпустку», - зазначив Ростислав Нововженець.

В свою чергу голова Львівської крайової організації УРП, депутат Львівської обласної ради Михайло Барбара зазначив, що Віктор Янукович може і оминути пенсію. «Президент, звичайно, може сказати, що в нього виборна посада, і на неї не розповсюджуються межі пенсійного віку. Або може здійснить свої задуми, та все ж таки продовжити трудовий вік чоловікам до 65 років. Оскільки він не спішить на пенсію, тому цей календар буде йому як нагадування», - додав він.

Календар стоятиме у Львові на проспекті Свободи до 9 липня, тобто, до самих уродин Президента, та нагадуватиме людям про його «новий статус». Охоронятимуть календар цілодобово, а вночі залишатимуть лише першу сторінку від нього. «Ми вирішили в нічний час залишати лише першу сторінку календаря, щоб люди все таки знали, скільки ще до дня народження гаранта держави, але щоб львівські прихильники «Партії регіонів» не знищили календар», - пояснив Ростислав Новоженець.

Організатори заходу також зазначили, що 9 липня, коли в календарі залишиться остання сторінка, пройде акція, яка нагадає суспільству, що найвищий посадовець держави – пенсіонер.

Зазначимо, що під час встановлення стенду з календарем організатори знайшли розламану підкову, що, за їхніми ж словами, є символом суму. Підкову залишили біля календаря.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ