Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Уболівальники ФК “Карпати” та ФК “Динамо” зіграли товариський матч. Фото

Ультрас київського клубу “Динамо” та львівського ФК “Карпати” зіграли товариський матч на стадіоні “Арена Львів”. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Символічний матч між ультрас львівського та київського клубів вирішили провести аби продемонструвати свою солідарність. “В цей неспокійний для моєї країни час такий матч має надзвичайно важливе значення, оскільки основною його метою є об’єднання двох різних за своїми уподобаннями груп футбольних фанатів. Хотілося б, щоб такі заходи набули популярності і серед інших міст, та й загалом проводились частіше. Адже вони несуть в собі розвиток спорту, пропаганду здорового способу життя і можливість бути ближчим до тих, хто думає по-іншому”, - зазначив Тарас Павлів, керівник ГО “Завжди вірні”.

Перший тайм матчу завершився з рахунком 7:0 на користь львівських ультрас. У другому таймі київським гостям вдалось переломити хід матчу зрівнявши рахунок на табло. Завершився матч нічиєю — 8:8.

Нагадаємо, що перед початком товариського матчу, вболівальники а також відомі спортсмени Львова, заклали “Алею Єднання” неподалік стадіону “Арена Львів”.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ