Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Українські воїни-піхотинці відшліфовують свою майстерність на полігоні. Фото

У рамках проведення всеукраїнських тактичних навчань Збройних Сил України, військовослужбовці однієї з механізованих військових частин оперативного командування «Північ» провели практичні заняття на полігоні. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук повідомив представник Західного регіонального медіа-центру МО України підполковник Володимир Скоростецький.

Зі слів офіцера відділення по роботі із особовим складом військової частини майора Ігоря Підлісного, основний акцент у тренуванні особового складу здійснювався на відпрацюванні переміщення особового складу на бойовій техніці підрозділів. Також відпрацьовувався елемент розгортання у бойові порядки, приготування озброєння бойових машин до виконання стрільб.

На військовому стрільбищі особовий склад підрозділів виконав вправи вогневої підготовки зі штатного стрілецького озброєння. Значну увагу було приділено вдосконаленню навичок виявлення та знищення броньованих цілей гранатометниками. Під час польових занять воїни-піхотинці продемонстрували високу злагодженість та готовність до практичного застосування бойових навичок.

«Мета тренувань досягнута. Озброєння та військова техніка підрозділів готові до застосування», – відзначили командири підрозділів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ