Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В Україну прибули американські десантники. Фото

Десантники 173-ї повітряно-десантної бригади США прибули в Україну навчати українських військових. Про це повідомив у своєму твіттері посол США в Україні Джеффрі Пайєтт. Він оприлюднив фото літака, яким прибули військові.


Нагадаємо, про спільні навчання військових домовилися під час переговорів президент України Петро Порошенко та віце-президент США Джо Байден у середині березня.

Постійне посилання на вбудоване зображення

У тренінгах, які пройдуть на Яворівському полігоні у Львівській області, з американської сторони візьмуть участь 290 десантників, з української - три потоки по 300 нацгвардійців (усього 900 бійців). Кожен із потоків навчатимуть вісім тижнів, потім пройдуть спільні навчання.

Учитися будуть полк "Азов", батальйон ім. Кульчицького, "Ягуар", "Омега" й інші підрозділи Нацгвардії з Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Львова, Івано-Франківська та Вінниці.

У Миколаєві британські військові інструктори вже тренують військовослужбовців української армії. Зараз там перебувають 35 британських інструкторів, усього ж в Україну мають прибути до 75 військових королівства.

Напередодні про рішення скерувати в Україну групу з 200 військових інструкторів оголосила Канада.

LB.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ