Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович у театрі М. Заньковецької попросив галичан зробити з нього президента

Я приїхав на Львівщину з відкритою душею, – сказав 17 грудня під час виступу у театрі М. Заньковецької кандидат на пост президента Віктор Янукович.

Звертаючись до переповненого залу, Янукович заявив, що не ображається на галичан за їхній вибір 2004 та 2006 років, бо добре розуміє, що вони голосували передусім серцем за те, що почули на Майдані. «Я тут говорив: не вірте їм, вони нічого не зроблять. І причин тому: низький рівень професійності.. вони звикли так жити. Ця команда відпрацьовує не програми для людей, а технології: як людей обдурити, виглядати ефектно, а не ефективно… А потім знайти крайнього», – зазначив Янукович.

«Що вони для вас зробили таке, що ви за них голосували? Що вони зробили з того, що обіцяли?», – продовжив Янукович.

За словами Януковича, «за місяць рівно влада почує відповідь виборців». Янукович впевнений, що своє слово скаже і Західна Україна.

Вже на брифінгу Віктор Янукович заявив, що зворушений нинішнім прийомом на Галичині: «Бачив багато теплих очей, побажань. Ще раз переконався у тому, що люди в Україні однакові, і більшість з них хочуть жити у спокійній стабільній країні, де розвивається економіка, де не дуже часто проходять вибори, які вносять неспокій у їхнє життя. І люди мріють про те, що після виборів президента життя зміниться на краще».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ