Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З червня буде підвищено зарплату військовослужбовцям, - обіцянка Януковича

Президент Віктор Янукович відвідав 80-окремий аеромобільний полк, що у Львові на вул. Стрийській. Головнокомандувач подякував військовим за службу, назвав їх елітною частиною військ. Також Президент зазначив, що з червня будуть вжиті певні кроки із поліпшення забезпечення військовослужбовців - готується відповідний указ.

Під час виступу почалася злива, і тому Президент разом з міністром оборони, командиром полку полку та представниками влади пішов у казарму. Відтак, урочисте проходження десантників спостерігали хіба що журналісти. Солдатам довелося віддавати честь порожній трибуні. Кілька хвилин по тому дощ припинився.

У казармі президенту вручили символи честі десантника - тільник і блакитний берет. Тільник, як запевнив командир полку Віктор Копачинський, підібрали точно за розміром, 58-мий. Також Янукович отримав з рук командира емблему військової частини.

Полковник Копачинський у розмові  із журналістами повідомив, що наказом міністра полку буде виділено 13 млн грн на соціальний захист та побудову житла для військовослужбовців. За ці кошти, зокрема, переобладнають казарми для контрактників. Крім того, будуть виділені кошти на закупівлю 1181 комплекту парашутних систем, оновлення повітрянодесантної техніки, встановлення нових тренажерів.

Також він повідомив, що з червня покращиться матеріальне забезпечення військових, зокрема, будуть підвищені посадові оклади.

Полковник зазначив, що це перший глава держави, який відвідав 80-окремий аеромобільний полк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ