Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Герман вважає, що Королевська не вміє поводитися (Відео)

Народний депутат України Ганна Герман (фракція Партії регіонів) попросила прем’єр-міністра України Миколу Азарова, щоб міністр соціальної політики Наталія Королевська більше не приходила в парламент.

Як передає кореспондент УНІАН, таке прохання Г.Герман висловила після Години запитань до уряду на засіданні Верховної Ради України.

Під час години запитань до уряду виступала Н.Королевська, яка досить в різкій формі по суті натякала на те, що депутати лобіюють ввезення в Україну корму для тварин без мита, а також іншої продукції, що не є соціально важливим товаром.


Відео з youtube користувача Umka1i.

Г.Герман сказала: “Ми будемо мати до вас одне прохання, ви, будь-ласка, нам Королевську більше сюди не приводьте, бо, Миколо Яновичу, такий тон розмови як пані міністр собі дозволяє в залі з депутатами і з народом, замість того, щоб давати користь, налагоджувати діалог суспільства і уряду спрацьовує в зворотному напрямку, навпаки”.

“Або нехай Раїса Василівна (йдеться про міністра охорони здоров’я Раїсу Богатирьову - УНІАН) навчить її як треба розмовляти з людьми”, - зазначила Г.Герман.


Відео з youtube користувача Umka1i.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ