Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Влада розпочала процес свого самознищення

Переляканою відмовою від євроінтеграції режим розпочав відлік свого знищення. Злодії не звикли грати за правилами, їм начхати на тих, кого вони обкрадають, тобто на український народ.

Надприбутки й розваги - ось мета їхнього існування. Вони вирішили: краще бути васалом Кремля і померти на золотому унітазі (в гіршому випадку бути отруєним агентами ФСБ і померти десь у Межигір'ї), а ніж їздити на роботу на роверах і вести здоровий спосіб життя, як у Європі. Майдан треба збирати не на Хрещатику. Майдан треба збирати під Межигір'ям, заздалегідь заблокувавши всі до нього під"їзди та аеропорти. В окупаційної влади земля повинна горіти під ногами. Жодної хвилини спокою! В тому числі і на місцях! Режим сподівається на наше "моя хата з краю". І поки ми будемо ошелешено дивитись Шустер-лайф та Дроздова, наш дім пожиратиме полум'я.

Переконаний, що відмовою від Вільнюса влада розпочала процес свого самознищення. Хоча він може бути довгим, або навіть занадто довгим, до 2020 року щонайменше. Бо влада начхали на переконання українців, перевівши їх зі статусу громадян у холопи та рабів. Раби теж були щасливі, бо їх годували! Невже сало й картопелька на зиму дають гарантії пережити диктатуру!? Прийдуть з часом і за картопелькою, і за салом, і по душу, і по мову, і по віру. Але тоді може бути занадто пізно. Бо одні горді українські раби виїдуть за кордон, інші не горді раби прислуговуватимуть режиму, а просто раби питимуть горілку, тішитимуться "рамаданом", колядуватимуть, братимуть хабарі й відкати, ходитимуть до церкви і згадуватимуть СВОБОДУ, коли треба буде покритикувати Фаріон. А Україна? А Україну розбудовуватимуть наші нові емігранти в Канаді чи Штатах (бо старі поволі забувають мову й асимілюються). Можливо розбудовуватимуть, якщо встигнуть виїхати.

Тому уряд й президент повинні отримати адекватну відповідь! Хай кожен вирішить для себе, як він буде боротись з режимом. Коли в УПА буде весь народ, то путінський режим видасться владі казкою. Хоча й страшною... ВОНИ, кинувши НАС, свій вибір зробили. А ми? І надалі будемо мовчати й обурюватись у соцмережах?!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ