Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться семінар-практикум щодо монтессорі-педагогіки

Сьогодні, 11 травня, у Львові відбудеться підсумковий семінар-практикум у рамках реалізації 4-річного міжнародного проекту «Створення та апробація міждисциплінарної інтегративної моделі надання допомоги дітям з особливими потребами у м.Львові (шляхом впровадження педагогіки Марії Монтессорі)». Місце проведення - велика сесійна зала Львівської міської радиз 10.00 до 12.00 год, повідомила прес-служба ЛМР.

Учасниками проекту з Німеччини є Aktion Sonnenschein Thuringen (м.Ерфурт), Інтегративна Монтессорі-школа м. Ерфурта, Інтегративний монтессорі-садок м.Ерфурта, Соціально-педіатричний центр м.Ерфурта. Від Українив проекті беруть участь:Львівська міська дитяча клінічна лікарня, Львівський навчально - виховний комплекс садок-школа «Любисток», Львівська середня загальноосвітня школа №60.

Керівниками проекту єФрідеман Шульце – керівник Aktion Sonnenschein Thuringen, головний лікар Соціально-педіатричного центру; Арвед Мюллер – директор інтегративної Монтессорі-школи.

Нагадаємо, в період з березня 2009 року до травня 2012 року у Львові було проведено 8 семінарів-практикумів і 4 семінари-практикуми в м. Ерфурті, де педагоги та лікарі зі Львова мали можливість ознайомитися з досвідомроботи німецьких колег.

Учасниками семінарів-практикумівбули педагоги (вихователі, вчителі молодших класів, практичні психологи, соціальні педагоги) з різних навчальних закладів м.Львова,студенти Педколеджу та зацікавлені батьки(всього до 60 осіб), а також 20 лікарів дитячої лікарні.

Педагоги ознайомилися з основними принципами педагогічної системи Марії Монтессорі та навчалися практичній роботі з Монтессорі-матеріалом, а лікарі ЛМДКЛ переймали досвід німецьких колег щодо навчання Вoйта-терапії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ