Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові побили темношкірих за те, що вони чіплялись до українських дівчат

Учора, 9 червня, близько 19 години у центрі Львова в кафе "Час поїсти" відбулася сутичка між українцями та чорношкірими чоловіками. Про це повідомила ІА «Прометей».

«Я в кафе сиділа уже годину, і ті негри там весь час були, пили багато пива, – розповіла студентка Настя. – Спершу їх було 5. Потім 2 кудись пішли. А один із залізною цепкою на шиї, як пес, та африканськими косичками чіплявся до всіх дівчат. Зовсім не розмовляв українською, але ліз обніматися одразу, намагався мене поцілувати. Йому говорили, щоб він відстав, а він не розумів».

Таким чином гість із Африки близько години діймав дівчат, які були у кафе без чоловіків.

«Потім він підсів за столик до двох дівчат і почав до них чіпатися, – продовжує дівчина. – Підійшов хлопець однієї з дівчат і попросив негра піти геть від його дівчини і не чіпати її. До українця підійшли друзі негра й почали на нього кричати і махати руками. Тоді у сутичку втрутилися відвідувачі кафе і спробували усіх утихомирити. Але один із негрів почав махати руками і чіпати хлопців за голови. Йому бризнули з газового балончика в обличчя і вдарили у голову».

Африканець втратив свідомість. Його друзі теж відчули присмак газу на обличчі. За кілька хвилин чорношкірі вмилися і продовжили свій відпочинок у кафе, проте уже нікого із українок не чіпали.


За словами людей іноземці навчаються у львівських вишах.

ІА «Прометей»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ