Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Новорічні свята до Львова приїхало на 20% більше туристів, ніж торік

Цьогоріч до Львова святкувати Новий рік приїхали туристи із 10 країн світу та з великих міст України. В Центр туристичної інформації звернулося 234 туристи, тоді, як торік – 142 туристи. Зверталися туристи з Києва, Харкова, Дніпропетровська, Донецька, Кіровограду, Рівного, Криму, а також з Росії, Білорусі, Польщі, Молдови, Великобританії, Канади, Франції, Латвії, Словаччини, Швейцарії, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Цьогоріч на Новорічні свята приїхало на 20% більше туристів, ніж торік. Як кажуть в готелях міста, з номерів залишилися тільки найдорожчі – класу «люкс». 90% готелів були заповнені», - каже начальник управління туризму ЛМР Надія Радіоненко.

Олена Голишева, керівник ТІЦу, працювала в Центрі 1 січня: «Цього року туристи набагато більше знають про Львів, ніж торік. Майже не було питань про поселення, більшість вже наперед собі забронювали місця. Найбільше питань було про екскурсії та програму святкування, якщо торік більше питали – де поселитися і де поїсти. Тішить, що туристи активніше цікавляться нашою культурою».

Нагадаємо, у Львові новорічно-різдвяні святкування тривають з 13 грудня до 22 січня. За цей час у Львові очікують на 160-200 тис туристів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ